Архів
П’ятниця,
22 жовтня 2021 року

№ 77 (19925)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Осіннє загострення

Олександр

ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

Одеська область.

ЗА ОСТАННІЙ тиждень ситуація з коронавірусом різко погіршилась. Одещина вийшла в лідери щодо масовості захворювань на COVID-19. У зв’язку з цим терміново розгортають 140 додаткових ліжок в обласному центрі.

Як повідомляє пресслужба місцевої влади, планується почати госпіталізацію важких пацієнтів у міську лікарню №8. Тут проведено капітальний ремонт, що дає змогу поставити 120 ліжок, з них 100 — з під’єднанням до системи централізованої подачі кисню. Ще 20 ліжок для лікування хворих на COVID-19 будуть розгорнуті в міській клінічній лікарні №1. Вона внесена до переліку опорних стаціонарів і вже приймає пацієнтів. Зараз у ній розгорнуто 80 ліжок для коронавірусних хворих, із яких зайнято 78, зокрема 71 недужий — у важкому стані. У лікарні встановлено ​​кисневу станцію, яка може виробляти приблизно 25 куб. м кисню на годину, а також два кріоциліндри.

Попри все стан продовжує залишатися дуже напруженим, щодня хвороба забирає близько десятка життів. Лікарі констатують, що 97% пацієнтів, які потрапляють до місцевих лікарень у тяжкому стані, не щеплені від ковіду.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Проблеми ще й з електрикою
Читати
Небезпека посилюється
Читати
Підтримка для меліорації
Читати
Змушені сидіти вдома
Читати
Поживилися під час чуми
Читати
Розум і наполегливість
Читати
Iнфекція в їдальнях
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове