Архів
Середа,
13 жовтня 2021 року

№ 75 (19923)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Прогноз

Починає приморожувати

ОСЬ і закінчилось уже друге за цю осінь бабине літо. Прощавайте, напрочуд теплі і затишні дні… Відучора у більшості областей України таки відчутно похолодало, подекуди на поверхні ґрунту і в повітрі вночі та зранку фіксуються приморозки, часом до мінус 5°. За винятком хіба що Закарпаття та деяких південних областей.

І надалі погоду в Україні формуватиме потужне поле підвищеного тиску. Денна температура знижуватиметься на один-два градуси, водночас очікуються сильні пориви вітру. Найсильнішими вони будуть у західних областях, Криму та Приазов’ї. Зазвичай таке стале ще й вітряне зниження температури особливо відчувають на собі метеозалежні люди.

А в Україну вже сунуть південно-західні вологі атмосферні фронти, які принесуть із собою нову, потужнішу, хвилю похолодання та дощі. Так що на Покрову перед виходом на вулицю доведеться тепліше одягатися. Метеорологи попередили, що підготуватися до морозів особливо варто жителям східних, північних і центральних областей.

За прогнозом синоптиків, у другій половині жовтня може випасти й перший сніг. Якщо раніше в Україні перехід до зими був плавний — із поступовим похолоданням восени і нульовою температурою в грудні, то зараз сезони дуже змістилися. Жовтень холоднішає, зате наступні два місяці може бути потепління до плюсових температур вище норми листопада і грудня.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
I одяглися, і наїлися
Читати
Отруті біля заповідника не місце
Читати
Невакцинованим — обмеження
Читати
Навіщо було виокремлювати?
Читати
Перевіряють їдальні
Читати
Автомобілів побільшало
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове