Архів
Середа,
13 жовтня 2021 року

№ 75 (19923)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Примусова інтеграція

Михайло ВЕДМІДЬ.

ПРОТЯГОМ минулого тижня внаслідок обстрілів противника троє українських захисників дістали поранення. Ще одного оборонця було поранено у понеділок, 11 жовтня.

Тим часом тривають провокації і на іншому фронті гібридної війни — гуманітарному. Раніше на лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях фактично працювали тільки два контрольні пункти в’їзду-виїзду із семи — «Новотроїцьке» та «Станиця Луганська». Проте підконтрольна Росії окупаційна адміністрація в окремих районах Луганської області з 10 жовтня заблокувала роботу КПВВ і у Станиці Луганській.

Член української делегації у тристоронній контактній групі Сергій Гармаш вважає, що заборони окупантів на роботу КПВВ — це тиск на жителів окупованих територій: «Така політика РФ спрямована на ізоляцію окупованої частини регіону від України та фактично примусову інтеграцію. Людям навмисно створюють умови, коли вони не можуть виїжджати на роботу, навчання в Україну. Розриваються гуманітарні, родинні зв’язки. У людей не залишається іншої можливості, як отримати російські паспорти».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
I одяглися, і наїлися
Читати
Отруті біля заповідника не місце
Читати
Невакцинованим — обмеження
Читати
Навіщо було виокремлювати?
Читати
Перевіряють їдальні
Читати
Автомобілів побільшало
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове