Архів
П’ятниця,
1 жовтня 2021 року

№ 72 (19920)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Жовтень Наша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Вічна пам’ять

Михайло ВЕДМІДЬ.

У СЕРЕДУ, 29 вересня, у селі Новоолександрівка, що на Харківщині, попрощалися з бійцем 54-ї окремої механізованої бригади ім. Івана Мазепи Віктором Молостовим, який 26 вересня в зоні ООС загинув унаслідок підриву на вибуховому пристрої.

Про бойовий путь полеглого захисника України розповіли в агенції Міноборони «Армія Inform»: «Командир бойової машини — командир механізованого відділення старший солдат Віктор Молостов не дожив до свого 50-річчя лише півтора місяця. 2015-го він залишив цивільну роботу та добровільно пішов до ЗСУ за мобілізацією. Служив у різних армійських колективах, що брали безпосередню участь в російсько-українській війні. З березня 2021-го перебував у лавах окремої механізованої бригади ім. Івана Мазепи».

Десятки людей прийшли до одного із будинків села, щоб провести в останню путь свого земляка і сміливого воїна, підтримати його рідних. У траурній церемонії також узяли участь військовослужбовці Харківського гарнізону і бойові побратими, які приїхали з фронту. У загиблого залишилися дружина, донька та син.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Мінус 200 тисяч субсидіантів
Читати
Паперові лікарняні, прощавайте
Читати
Покарання не буде?
Читати
Призвуть трохи менше
Читати
Відновлюватися важко
Читати
Є потреба в нових суднах
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове