Архів
П’ятниця,
24 вересня 2021 року

№ 71 (19919)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

«Золоті» весла українців

Микола МОТОРНИЙ.

Веслування. Каноїстка Людмила Лузан стала першою українкою, яка на одному чемпіонаті світу здобула одразу три нагороди. Історичне досягнення їй підкорилося після фінішу нашої четвірки на дистанції 500 метрів. Разом із Людмилою змагалися Анастасія Четверикова, Олена Циганкова та Юлія Колесник. Напередодні Людмила разом із Анастасією Четвериковою завоювала золоту нагороду, а в каное-одиночці стала другою. Усі медалі вона виборола на 500-метрівці. А ось на дистанції 200 метрів у каное-одиночці Лузан фінішувала четвертою. Нагадаємо, на Олімпіаді в Токіо Людмила завоювала дві медалі — срібну і бронзову.

Усього на рахунку України на чемпіонаті світу, який відбувся в Данії, 5 нагород — 3 «золота», 1 «срібло», 1 «бронза».

Першою на фініші була також каное-четвірка у складі Віталія Вергелеса, Андрія Рибачка, Юрія Вандюка, Тараса Міщука. «Золото» на рахунку й байдарки-четвірки у складі Олега Кухарика, Дмитра Даниленка, Ігоря Трунова та Івана Семикіна.

Футбол. У матчі за Суперкубок України віцечемпіон країни донецький «Шахтар» завдав поразки чинному чемпіону і володарю Кубка України київському «Динамо» із рахунком 3:0 і став володарем трофею. Автори голів: Лассіна Траоре (31, 54), Алан Патрік (61).

«Динамо» перервало серію із трьох перемог поспіль у Суперкубку України. Тепер на рахунку обох команд по дев’ять титулів.

Бокс. Остаточно підтверджено, що поєдинок за чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO між британцем Ентоні Джошуа, який є чинним чемпіоном, та українським претендентом Олександром Усиком відбудеться 25 вересня на арені клубу «Тоттенгем» у Лондоні. Майбутній бій стане для нашого боксера третім в суперважкій вазі. Раніше він перемагав Чазза Візерспуна (технічним нокаутом) і Дерека Чісору (за очками).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Зміліли зернові засіки
Читати
У «жовтій» зоні карантину
Читати
Гуманітарна допомога для Донбасу
Читати
Розпродаж держмайна
Читати
На пенсію не проживеш
Читати
Великий крок уперед
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове