Архів
П’ятниця,
17 вересня 2021 року

№ 69 (19917)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Футбол

Фіаско «Шахтаря»

Микола МОТОРНИЙ.

Ліга чемпіонів. Сезон-2021-2022. Груповий етап. Група «D». «Шериф» (Тирасполь, Молдова) — «Шахтар» (Донецьк, Україна) — 2:0, «Інтер» (Італія) — «Реал» (Іспанія) — 0:1. Група «Е». «Динамо» (Київ, Україна) — «Бенфіка» (Португалія) — 0:0, «Барселона» (Іспанія) — «Баварія» (Німеччина) — 0:3.

«ШЕРИФ», яким опікується український тренер Юрій Вернидуб, грав краще за донецьких латиноамериканців (у стартовому складі «Шахтаря» було лише двоє українців) на чолі з італійським тренером Де Дзербі. Уже на 16-й хвилині Адама Траоре пробив у ворота Андрія П’ятова — 1:0.

Після перерви «Шахтар» намагався атакувати, але удари Марлоса та Траоре не стали проблемою для воротаря «Шерифа». А на 62-й Янсане ударом головою забиває другий гол — 2:0.

Наступний матч «Шахтар» проведе 28 вересня на НСК «Олімпійський» в Києві проти «Інтера», а «Шериф» зіграє в Мадриді з «Реалом».

Напередодні футболісти київського «Динамо» поділили очки з португальською «Бенфікою» — 0:0. В обох команд було кілька нагод для взяття воріт. На останніх секундах Шапаренко навіть забив. Але арбітри після відеоперегляду скасували гол, виявивши офсайд.

Наступний матч «Динамо» проведе 29 вересня у Мюнхені проти «Баварії», «Бенфіка» прийматиме в Лісабоні «Барселону».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Старт бюджетного процесу
Читати
Будівельний наступ на приміські села
Читати
Доплата — аж через рік
Читати
Чи буде встановлено правду?
Читати
Вчити правила можна й дистанційно
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове