Архів
П’ятниця,
17 вересня 2021 року

№ 69 (19917)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Прогноз

Холодає

НА УКРАЇНУ насуваються атмосферні фронти, які несуть похолодання і дощі. Вже помітно посвіжішало у західних, північних та центральних областях. А найближчими вихідними, коли вже всю територію нашої країни накриє циклон, стовпчики термометрів повсюди опустяться до 18, а часом і до 13 градусів. До того ж у західних областях, а також Житомирській та Донецькій задощить. На решті території можливі короткочасні опади.

На вихідних більшість регіонів усе ж потішиться теплом, а з понеділка готуймося до ще більшого похолодання. Температура вдень усталиться +10+15 градусів, небо затягне хмарами, але рясних опадів не передбачається. Ночі очікуються ще прохолодніші, стовпчики термометрів опускатимуться до +3+6, подекуди й до нуля. Добре тим, хто має індивідуальне опалення, решті варто діставати зимові ковдри. Ранки стануть туманними. Такої пори водіям треба бути особливо уважними на дорозі, не забувати вмикати протитуманні фари та дотримуватись безпечних швидкості та дистанції.

Проте не варто остаточно прощатися з літом. В середині тижня дощі полишать територію країни, а погода порадує теплим затишком і сонечком. Останні дні вересня будуть примхливі: прохолодні, але сонячні. Жовтень спочатку полякає холодом, та після другої декади місяця синоптики обіцяють тиждень золотого «бабиного літа».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Старт бюджетного процесу
Читати
Будівельний наступ на приміські села
Читати
Доплата — аж через рік
Читати
Чи буде встановлено правду?
Читати
Вчити правила можна й дистанційно
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове