Архів
П’ятниця,
17 вересня 2021 року

№ 69 (19917)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Фотофакт

Олексій ЯРОВИЙ.

Фото автора.

Днями працівники Харківського державного авіаційного виробничого підприємства пікетували тамтешню обласну держадміністрацію. Одна з причин — борги по зарплаті.

ОКРІМ їх погашення, вони вимагали повного завантаження працівників роботою та звільнення гендиректора Олександра Кривоконя, зокрема через оптимізацію, котру він затіяв. За час його роботи звільнено понад 250 чоловік, а потрібно «оптимізувати» ще близько 300 працівників.

Начальник управління авіабудування «Укроборонпрому» Геннадій Януль, який зустрівся з пікетниками на заводі, перед тим як вони рушили до Харківської ОДА, пояснив, що концерн не має підстав для звільнення керівника ХАЗу. Олександр Кривоконь обіймає посаду пів року, а завод, який колись випускав не лише літаки, а й крилаті ракети, лихоманить уже добрий десяток літ. У той же час керівництво підприємства, на якому з 2008-го висять мільярдні борги, запевняє, що справи почали поправлятися: мають контракт із єгипетською авіакомпанією — складний ремонт літака Ан-74. Окрім того, передбачається добудова та передача в лізинг українському перевізнику двох Ан-74.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Старт бюджетного процесу
Читати
Будівельний наступ на приміські села
Читати
Доплата — аж через рік
Читати
Чи буде встановлено правду?
Читати
Вчити правила можна й дистанційно
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове