Архів
П’ятниця,
10 вересня 2021 року

№ 67 (19915)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Футбол

У павутинні нічиїх

Микола МОТОРНИЙ.

Товариський матч Чехія — Україна — 1:1. У зустрічі двох чвертьфіналістів Євро-2020 (Чехією та Україною) сильнішого виявлено не було. Українські футболісти намагалися швидко виходити в атаку, але вивести свого гравця на зручну для удару по воротах позицію довго не вдавалося. Коли ж пресинг господарів трохи послабшав, підопічні Петракова розіграли багатоходову комбінацію, яка стала чудовим зразком ефективної флангової гри. Атаку довгою передачею з центра поля розпочав Зінченко, Тимчик прострілив, а Корнієнко потужно добив у ближній верхній кут — 0:1.

Після перерви чехи загрожували воротам Бойка зі стандартів, пробивали здалеку, подавали до штрафного. Українці намагалися контратакувати і цілком могли закріпити свою перевагу в кількості голів. Утім, у компенсований час удар чеського нападника Матея Видри зрівняв рахунок — 1:1. Для збірної України це вже третя нічия поспіль.

Прикметно, що за збірну України дебютували одразу п’ятеро новачків, а один із них, Корнієнко, відзначився переможним голом.

Наступний матч синьо-жовті проведуть 9 жовтня в Гельсінкі. В межах кваліфікації ЧС-2022 проти Фінляндії.

* * *

Молодіжна збірна України (U-21) вдало розпочала кваліфікацію на Євро-2023, обігравши на виїзді у сербському місті Стара Пазова збірну Сербії — 1:0. Переможний гол забив Дмитро Криськів.

У наступному поєдинку українська молодіжка перемогла вдома команду Вірменії — 2:1 і очолила групу. У відбірковій групі разом з Україною грають збірні Франції, Сербії, Північної Македонії, Вірменії та Фарерських островів. Переможець групи отримує пряму путівку на Євро-2023, друге місце гарантує участь у матчах плей-оф.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Ситуація з вугіллям незмінна і критична
Читати
Без інцидентів не обійшлось
Читати
Більшість усе ж у сім’ях
Читати
Народжуваність падає
Читати
Заповідники на електронній карті
Читати
Нова хвиля наближається
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове