Архів
Вівторок,
31 серпня 2021 року

№ 64 (19912)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Вшанували полеглих

Михайло ВЕДМІДЬ.

МИНУЛОЇ суботи, 28 серпня, у зоні проведення Операції об’єднаних сил зафіксовано 18 порушень режиму припинення вогню. Як повідомили у пресцентрі штабу ООС, тільки в напрямку Авдіївки російсько-окупаційні війська тричі обстрілювали наші позиції з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів. Також російські найманці гатили й по цивільній інфраструктурі Авдіївки із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та артилерії калібру 122 мм. Вогневою атакою були пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури міста. На щастя, постраждалих серед місцевого населення не було. А от щодо українських захисників…

Унаслідок обстрілів шість військовослужбовців дістали осколкові поранення, ще четверо — бойові травмування. Поранені, повідомили у штабі, перебувають у лікувальних закладах, стан їхнього здоров’я задовільний.

У неділю, 29 серпня, на Донеччині, як і по всій країні, відзначали День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність Батьківщини.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
За ціною делікатесів
Читати
Політична криза поглиблюється
Читати
Уже з’їжджаються
Читати
Нагадали про штрафи
Читати
Герой відійшов у вічність
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове