Архів
Вівторок,
31 серпня 2021 року

№ 64 (19912)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Сергій Марченко, бізнесмен, громадський діяч.

Днями Володимир Зеленський заявив, що кожному губернатору, кожному міністру дає завдання побудувати новий завод на 500-5000 робочих місць. Якого напряму, йому байдуже…

Коли маєш необмежену владу, можна багато чого. Наприклад, тицьнути в людину пальцем, назвати вбивцею, і вона два роки сидить у СІЗО. А чому б не піти далі й не наказати чиновникам будувати заводи? Ну то й що, що нема грошей і це взагалі не їхня функція — вказувати бізнесу, що будувати: завод, офіси, тенісні корти чи моркву саджати. У судді теж не було доказів, але ж Андрій Антоненко сів!

Все, що мають робити чиновники, Володимире Олександровичу, — це створювати умови для ведення бізнесу. Саме за вашого правління стався наймасштабніший витік капіталу з України. Люди просто забрали свої гроші з нашої економіки і віддали їх країнам, де депутати не наймають кілерів для інвесторів.

Спробуйте наказати своїм «слугам» не заводи будувати, а стежити за виконанням законів, захищати права власності, не давати преференцій своїм друзям за рахунок інших. І тоді, ось побачите, заводи почнуть будуватися. Без ваших смішних наказів.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
За ціною делікатесів
Читати
Політична криза поглиблюється
Читати
Уже з’їжджаються
Читати
Нагадали про штрафи
Читати
Герой відійшов у вічність
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове