Архів
П’ятниця,
27 серпня 2021 року

№ 63 (19911)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Ну і ну!

У ногу з часом

Василь ГОРВАТ.

Закарпатська область.

З РОКУ в рік безпілотники стають дедалі популярнішими серед контрабандистів на кордоні з країнами ЄС. Цього року вже шість подібних літальних апаратів було перехоплено при спробі переправити цигарковий вантаж.

Днями військовослужбовці відділу «Соломоново» Чопського закону отримали інформацію про рух безпілотника поблизу держрубежу з Угорщиною. Одразу розпочались спеціальні заходи з пошуку місця злету та посадки повітряного апарату. В результаті на околиці села Глибоке Ужгородського району прикордонним нарядом відділу «Соломоново» було затримано під час посадки безпілотний літальний апарат та трьох чоловіків, які очікували на завершення польоту пристрою. Поблизу місця посадки виявили також легковий автомобіль «ВАЗ» української реєстрації, пульт управління до безпілотника, ноутбук і три пакунки із 576 пачками сигарет без марок акцизного збору.

Незадовго до цього прикордонники Чопського загону з допомогою тепловізора зафіксували рух невідомого об’єкта у небі над краєм села Сюрте Ужгородського району. На місці його посадки прикордонний наряд виявив безпілотний літальний апарат планерного типу, який, за всіма ознаками, також використовувався контрабандистами.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Широке і високе світове представництво
Читати
Коментарі зайві
Читати
Велике святкування
Читати
Собі й подарували
Читати
Гроші на субсидії закінчуються
Читати
Не наводьте жах на бізнес
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове