Архів
Вівторок,
17 серпня 2021 року

№ 61 (19909)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

На гостині в Iвана Піддубного

Микола МОТОРНИЙ.

ЧЕРКАЩИНА відзначила 150-ту річницю від дня народження Івана Піддубного. У селі Красенівка, що в Чорнобаївському районі, відбулося Всеукраїнське свято богатирської сили. Організатори за підтримки Національного олімпійського комітету України влаштували масштабне дійство і традиційний турнір із греко-римської боротьби.

Участь у змаганнях узяли борці з 16 регіонів України. Загалом понад 100 учасників боролися за перемогу. Впродовж двох днів спортсмени змагалися в Черкасах у спорткомплексі «Будівельник», фінал же відбувся в Красенівці під час свята. Його почесним гостем став олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, вогонь змагань запалив багаторазовий чемпіон попередніх турнірів Євген Савєта з Полтавщини.

У програмі також були показ відеофільмів про Івана Піддубного, богатирське шоу «Найсильніша людина свята», переможцем якого вже вчетверте став житель Красенівки Роман Науменко, змагання з гирьового спорту, показові виступи спортсменів, а також яскравий ярмарок.

Футбол. 64-річний Олександр Петраков очолить національну футбольну збірну України. 17 серпня на виконкомі Української асоціації футболу він буде офіційно представлений на цій посаді. Інший претендент на тренерське крісло у збірній Сергій Ребров продовжить тренувати клуб «Аль-Айн» із ОАЕ. До розриву контракту справа так і не дійшла.

Одним із помічників Петракова буде Андрій Анненков, з яким вони разом працювали з молодіжною збірною України. Нагадаємо, остання 2019 року стала чемпіоном світу.

Першого вересня національна збірна України у черговому матчі відбіркового циклу ЧС-2022 зіграє у гостях із Казахстаном.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Пів мільйона без пенсії
Читати
Субсидій вистачить лише до листопада
Читати
Межі територіальних громад більше не секрет
Читати
Вивіз збіжжя під загрозою
Читати
Не батогом, а квитком
Читати
Перебуваємо в «зеленій» зоні
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове