Архів
Вівторок,
10 серпня 2021 року

№ 59 (19907)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну

Убили фермера

Підготувала
Маргарита СИТНИК.

Жорстокі напади на аграріїв — часте явище в нашій країні. Черговий такий випадок ставсь у селі Болтишка Божедарівської ОТГ на Дніпропетровщині.

ВНОЧІ до будинку фермера Володимира Ражди, де він мешкав із дружиною, яка має інвалідність після інсульту, вдерлися п’ятеро невідомих. Обличчя нелюди завбачливо закрили, надівши на голови балаклави. Чоловіка зв’язали і почали душити удавкою, причому ще й поклавши його лицем у подушку, не пошкодували й хворої жінки. Метою всього цього звірства було дізнатися, де люди тримають гроші.

За годину злочинці зникли, пограбувавши будинок і відкривши сейф. Жінка спромоглась повідомити про напад сина Олександра, що мешкає неподалік, викликала поліцію та «швидку» з надією врятувати чоловіка. Але Володимир Євгенович помер ще до приїзду медиків: нелюди його задушили.

Поки що інформації про підозрюваних у скоєному нема. Чи знайдуть правоохоронці жорстоких убивць і чи зможуть упіймати, питання відкрите. Адже банди, які орудують по селах постійно, часто залишаються непокараними. «Сільські вісті» неодноразово писали про злочини проти людей праці та їхніх сімей, яких катували, щоб пограбувати або залякати («Терор проти фермерів» у номері за 3 листопада і «Мало не спалили живцем» за 15 травня 2020 року, «Хто захистить фермерів», 15 січня 2019-го, «Фермерство стає небезпечною професією», 24 січня 2017-го, «Фермерство: рік довгих ножів», 21 січня 2016-го…). І об’єднує багато цих трагедій те, що нелюдів так і не закрили за ґрати.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Під вартою
Читати
Заплатять усі
Читати
Догосподарювалися
Читати
Державі залишать дещицю
Читати
Пішов митець
Читати
Готуються до третьої хвилі
Читати
Гречка здешевшає?
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове