Архів
П’ятниця,
6 серпня 2021 року

№ 58 (19906)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена  війна

Маніпуляції

Михайло ВЕДМІДЬ.

ПРОТИВНИК не припиняє обстрілювати позиції українських захисників. На щастя, від початку серпня обходилося без утрат, і тільки в середу, 4 серпня, внаслідок ворожих обстрілів один військовий дістав бойове травмування.

Вранці наступного дня, у четвер, проросійські бойовики обстріляли Красногорівку, що на Донеччині, поранення дістав місцевий житель 1965 року народження — снаряд влучив у багатоповерховий житловий будинок на вулиці Східна. Пошкоджено також вікна і балкони сусідніх квартир та автомобіль, що стояв біля під’їзду.

Це відбувається на тлі масового тиражування окупантами інформації про нібито поранення місцевих жителів унаслідок обстрілів із боку Збройних сил України, зокрема у Горлівці та Луганську. Водночас бойовики перешкоджають Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ збирати відповідну інформацію. Чи не дивно? «Такі дії збройних формувань РФ засвідчують безпідставність їхніх звинувачень», — зазначили у пресцентрі ООС і заявили, що це все — елементи маніпулятивної пропаганди РФ. Валять із хворої голови на здорову.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Не витримало серце
Читати
«Привітання» до річниці
Читати
Знай наших
Читати
Скарбниця міліє
Читати
Книговидавництво в кризі
Читати
Аварія дається взнаки
Читати
Святкуймо
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове