Архів
П’ятниця,
30 липня 2021 року

№ 56 (19904)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Нерозділене кохання

Галина ВЕРНИГОРА.

Житомирська область.

ПРО ТЕ, що її 14-річний син Данило не повернувся додому, у Коростенський районний відділок поліції пізно вночі повідомила стривожена матір. А на ранок прикидане сміттям та цеглою тіло хлопця з ножовими пораненнями у шию та груди було виявлено у закинутій будівлі неподалік селища.

Під час відпрацювання версій злочину передовсім були опитані люди з найближчого оточення загиблого. У тому числі й його 15-річна подруга, з якою вони разом навчалися у гімназії. Діти товаришували, але останнім часом конфліктували. Місцеві подейкують, що проблеми між підлітками могли виникнути через те, що дівчинка була закохана у хлопця, а той не відповідав взаємністю.

На допиті подруга убитого зізналась у скоєному. Мовляв, призначила зустріч хлопцю, щоб з’ясувати стосунки, у вечірній час у підвалі недобудованого приміщення інституту сільського господарства. Прихопила з собою ніж, але нібито вбивати не збиралася, тільки сильно налякати. Але між нею і хлопцем знову виникла сварка, під час якої і завдала коханому кілька ударів ножем. Але чи могла вона скоїти такий жорстокий злочин самотужки? Чи були у неї спільники, наразі перевіряє поліція.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Ціна поки що не зміниться
Читати
Кому пощастить за державний кошт
Читати
Тиснуть на підприємців
Читати
Кадрові ротації
Читати
Палав заповідний ліс
Читати
Ковідні хмари згущуються
Читати
Дорожчає і дорожчає
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове