Архів
Вівторок,
27 липня 2021 року

№ 55 (19903)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Річниця «тиші»

Михайло ВЕДМІДЬ.

СИТУАЦІЯ в зоні проведення ООС попри так званий режим тиші залишається напруженою. Противник не припиняє обстрілювати позиції українських захисників. Так, у неділю, 25 липня, бойовики 11 разів порушували режим тиші. Внаслідок ворожих обстрілів двоє бійців зі складу Об’єднаних сил дістали поранення.

Сьогодні, 27 липня, виповнюється річниця від початку «режиму повного та всеосяжного припинення вогню», про який торік домовились на засіданні Тристоронньої контактної групи. Відповідне рішення ухвалили 22 липня три сторони — Україна, Росія та ОБСЄ. У Збройних силах України повідомили, що за цей час від обстрілів російсько-окупаційних військ загинули 45 українських військових, 150 військовослужбовців були поранені. Також у коментарі зазначили, що загалом від початку бойових дій на Донбасі, з 14 квітня 2014-го, на території Донецької та Луганської областей станом на 18 липня цього року загинуло 2705 українських військовослужбовців і 10 280 дістали поранення.

Отака сумна статистика неоголошеної, проте руйнівної та смертоносної війни… Війни, яку і попередня, і нинішня влада обіцяли народу України закінчити в обмежені строки. Та, на жаль, так не сталося.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Почервоніємо
Читати
Хімічно небезпечна столиця
Читати
Неофіційно — кожен п’ятий
Читати
Надра в приватну розробку
Читати
Камер на автошляхах побільшало
Читати
Попри загальну картину
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове