Архів
П’ятниця,
16 липня 2021 року

№ 52 (19900)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Костянтин ЄЛІСЄЄВ, дипломат, голова ГО «Центр нових рішень».

Як і обіцяв, Путін написав статтю про так звану єдність українського і російського народів. Це набір старих кліше, які зводяться до добре знайомих пропагандистських тез про «штучність» України, які закладають підвалини під територіальні претензії до України. Києву публічно погрожують сумнівними перспективами для держави і вкотре хочуть продати «газову знижку» за повернення на московську орбіту. Путін у своїх маніпуляціях вдається до перевіреного способу — «поділяй і владарюй» (який, до речі, згадується в статті). Протиставляються не лише «добра» Росія і «поганий» Захід, а й Правобережна і Лівобережна Україна. Католицизм і православ’я…

До чого готуватися? Росія активізується на гуманітарному напрямі. Це продовження семирічної агресії «м’якою силою». Москва розуміє шкідливість батога, тому спробує далі розіграти пряник для українського суспільства. Українській владі нагально потрібно звернути увагу на паспортизацію, що триває на Донбасі. Треба припинити спроби розвернути закон про державну мову. На нинішньому етапі гуманітарна безпека, включно із захистом власної церкви, набуває критичного значення.

Сподіваюсь, на Банковій зроблять детальний аналіз статті російського президента і нарешті переконаються у шкідливості тези «какая разница».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
На найвищому рівні...
Читати
...і регіональному
Читати
Потрібні інженери
Читати
Закон писаний для всіх
Читати
Незваний гість
Читати
Купатися можна не скрізь
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове