Архів
П’ятниця,
16 липня 2021 року

№ 52 (19900)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Без діла не може

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

БОРИС Андрійович Мельник — знана на Хмельниччині людина. На його життєвому шляху було чимало всього: навчався в Кам’янець-Подільському культосвітньому училищі, служив у лавах Збройних сил, працював головним агрономом колгоспу, очолював Хмельницьку обласну насіннєву інспекцію, був депутатом обласної та районної рад.

Борис Андрійович повсякчас у роботі, турботі про людей. Зокрема, опікувався розвитком медичного обслуговування в селах Деражнянського району, роботою закладів освіти, культури, благоустроєм населених пунктів, сільським господарством. Дбав про сортопоповнення та сортозміну, застосування нових сортів насіння, що сприяло збільшенню врожайності зернових культур в області.

Нині він на заслуженому відпочинку. Але без діла не сидить. Бере активну участь у роботі обласної ветеранської організації. Виконує нині обов’язки голови. Турбується про життя і здоров’я ветеранів війни та праці.

16 липня Борису Мельнику виповнюється 75 років. Щиро вітаємо шанованого побратима. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, успіхів і миру!

Версія для друку          До списку статтей

Озовіться, друзі

Василь ЩЕРБАК.

м. Київ.

МИНАЄ 50 років відтоді, як випускники Київського кооперативного технікуму групи №т-12 роз’їхались працювати за направленнями по всій Україні. Мені цікаво, як склались їхні подальші долі. Буду радий почути голоси своїх одногрупників. Мій телефон: 067-774-23-59.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове