Архів
П’ятниця,
9 липня 2021 року

№ 50 (19898)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Ганьба таким законотворцям!

Василь МАНДРИКА.

м. Ніжин

Чернігівської області.

НЕРІДКО під час трансляції засідання Верховної Ради можна побачити дивні речі. Ось, наприклад, перерва давно закінчилась, але рух у залі продовжується. А в цей час із трибуни вже виступає депутат. Тільки, на жаль, його мало хто слухає. Майже кожний його колега зайнятий власною справою. В залі шумно. А коли доходить до голосування, то спікер парламенту запрошує всіх нардепів зайняти свої місця і натиснути кнопки. Для мене не зрозуміло, як можна в такій атмосфері ухвалювати належного рівня доленосні закони?

Гаразд, що останнім часом бодай розмахувати кулаками перестали. Бо сором на увесь світ за таких слуг народу! Штовханина, щоправда, ще має місце. Тож треба гарненько попрацювати над культурою поведінки. Тренінги відвідати.

А деякі народні обранці обтяжені «законотворчою діяльністю» настільки, що засинають прямісінько на робочому місці. Вочевидь, заради доброго гумору цю сонну братію показують глядачам на телеекрані. Ось так поспав, усе проспав, ще й грубі гроші отримав. Житуха!

...Доля так розпорядилася, що понад сорок років я читав лекції студентам. І якби в ті часи у студентських аудиторіях панував такий «порядок», як нині у Верховній Раді, то в таких шкідливих умовах я, вочевидь, не прожив би 91 рік.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове