Архів
П’ятниця,
9 липня 2021 року

№ 50 (19898)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

На дисковому апараті кнопок не натиснеш

Микола ЮРЧИШИН.

БАГАТОРІЧНОМУ передплатникові «Сільських вістей» Станіславові Федоровичу Миколенку 85 років. Проживає він у смт Володарка Білоцерківського району Київщини. Звернувся дідусь до редакції з наболілим питанням. Коли ще донедавна їхнє селище було районним центром, не виникало жодних проблем із передаванням попередніх показників лічильника за електроенергію. Володарські електричні мережі повідомили своїм споживачам два номери телефону, за котрими щомісяця люди надавали відповідні цифри.

Усе різко змінилося, коли шефство над споживачами взяли білоцерківські енергетики. Вони також вказали їм номер телефону для передачі показників лічильника. Але от біда, що не дає спокою багатьом клієнтам! Не всі можуть передати ці показники, оскільки автовідповідач просить натиснути ту чи іншу кнопку. А  коли прокручуєш диск із відповідними цифрами, то це не спрацьовує.

«У більшості таких пенсіонерів, як я, — дискові телефонні апарати, — каже С. Ф. Миколенко. — Як ми можемо виконати цю вимогу? Купити новий кнопковий не маємо змоги, бо одержуємо пенсію, аби лише не вмерти з голоду. Двічі мене виручала внучка, котра здалеку приїздила в гості. Вона передавала показники з мобільного. Але не завжди так буває. Чимало стареньких дідусів і бабусь узагалі самітні, живуть, як кажуть, без роду і плоду, й користуються дисковим телефоном. Тому дуже просять, щоб у Білій Церкві змилостивилися над ними і сповістили номер телефону, за яким можна було б передати показники, не натискуючи ту чи іншу кнопку».

Ми адресуємо прохання жителів Володарки ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» для розв’язання цієї проблеми. Для когось це, можливо, дрібниця, а для таких клієнтів, як бачимо, — великий клопіт.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове