Архів
П’ятниця,
2 липня 2021 року

№ 48 (19896)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:ЛипеньНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Дали відсіч

Михайло ВЕДМІДЬ.

У СУБОТУ, 26 червня, зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню, внаслідок ворожого обстрілу один український військовий дістав осколкове поранення, не сумісне з життям…

Іще двоє наших бійців дістали кульове та осколкове поранення відповідно у неділю і понеділок, 28 червня. «На ворожі обстріли наші військові відкривали вогонь у відповідь», — повідомили у штабі ООС.

У Міноборони України з посиланням на інформацію Головного управління розвідки поінформували, що командування збройних сил РФ продовжує заходи з дестабілізації обстановки вздовж лінії зіткнення: «Зокрема, противник збільшив інтенсивність застосування диверсійно-розвідувальних груп, сформованих переважно з кадрових офіцерів збройних сил Російської Федерації. Кожна така група включає снайперів, озброєних гвинтівками калібру 12,7 мм. Вони обладнані приладами нічного бачення та безшумної стрільби для здійснення обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил із метою провокації на відкриття вогню у відповідь».

Що ж, таку відповідь з боку ЗСУ вони отримують, нерідко дуже прицільну і болючу. Ну а далі що? Обіцяного Зеленським миру як не було, так і нема досі. Доки?

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
На обіцянки не вистачає ресурсів
Читати
Насправді прожитковий?
Читати
Пів тисячі найрозумніших
Читати
Живемо нерадісно і недовго
Читати
Електрика не подорожчає. Поки що
Читати
Угробили річку
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове