Архів
П’ятниця,
2 липня 2021 року

№ 48 (19896)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:ЛипеньНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Приклад для наслідування

Приклад цих територіальних громад заслуговує на увагу. Хотілось би, аби таку роботу проводили скрізь по Україні.

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

У ЧЕМЕРІВЦЯХ, що на Хмельниччині, сталася неабияка подія для громади — тут відкрили новий надсучасний спортивний комплекс.

Стадіон прийматиме не лише спортсменів, а й тих, хто любить різноманітні спортивні заходи і дбає про здоровий спосіб життя. Розрахований він на 1900 місць.

Тут чудове трав’яне футбольне поле, устатковане системою автоматичного зрошення, бігові доріжки зі штучним покриттям, зроблені відповідно до сучасних вимог. Крім того, облаштовано багатофункціональний майданчик із прогумованим покриттям, зокрема, для гри у волейбол, баскетбол, теніс, мініфутбольне поле зі штучним покриттям, майданчик із вуличними новітніми тренажерами. Також обладнано роздягальні для двох спортивних команд з душовими кімнатами. Прилегла територія стадіону впорядкована бруківкою та зеленими насадженнями.

А в старовинному селищі Чорний Острів, відомому тим, що в ньому проживав Леонід Глібов, де є його музей та інші історичні пам’ятки, вирішили подбати про озеленення цього населеного пункту. Проскурівський лісгосп люб’язно надав своїм партнерам саджанці сосни, берези, модрини, ялинки, дуба, бука та інших лісових порід. Тож усі небайдужі жителі, лісівники, працівники селищної ради завзято попрацювали, висадивши понад дві сотні дерев, а також кущі бузку, ялівцю, туї, різноманітні квіти.

Допоміг Проскурівський лісгосп озеленити також територію навколо Немиченецької та Райковецької шкіл, які належать до Гвардійської сільської ОТГ. Саджанці прижилися, підростають, і тепер скверики стануть окрасою навчальних закладів, краю загалом. Даруватимуть радість учням та їхнім наставникам, які активно долучилися до садіння дерев, сприятимуть екологічному вихованню молоді.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове