Архів
П’ятниця,
11 червня 2021 року

№ 43 (19892)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Гімнастичний медалепад

Микола МОТОРНИЙ.

Спортивна гімнастика. В єгипетському Каїрі завершилися змагання чергового етапу Кубка світу зі спортивної гімнастики, на якому українські спортсмени показали чудовий результат. В активі наших гімнастів 11 нагород (5 золотих, 2 срібні та 4 бронзові медалі).

Зокрема, Ілля Ковтун став володарем трьох золотих медалей (вільні вправи, а також на коні та поперечині) й виборов бронзові нагороди на паралельних брусах та з опорного стрибка. «Золото» (вправи на різновисоких брусах) і дві срібні нагороди (вільні вправи та на колоді) в активі Діани Варинської. Назар Чепурний став першим з опорного стрибка та третім у вправах на коні. Бронзову нагороду у вправах на кільцях завоював Роман Ващенко.

Футбол. З 11 червня по 11 липня на футбольних полях Старого світу відбудеться фінальна стадія чемпіонату континенту-2020, яку через пандемію коронавірусу перенесли на один рік. Збірна України на груповому етапі Євро гратиме в Амстердамі та Бухаресті. Суперниками підопічних Андрія Шевченка у квартеті «С» будуть Нідерланди, Австрія та Північна Македонія. Перший матч наша збірна проведе проти збірної Нідерландів 13 червня.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Тарифи тільки ростуть
Читати
I то гроші
Читати
Не в лідерах, але серед найуспішніших
Читати
Документи доведеться почекати
Читати
Нелегальна зброя калічить
Читати
Карантин планують послабити
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове