Архів
П’ятниця,
11 червня 2021 року

№ 43 (19892)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Провокації тривають

Михайло ВЕДМІДЬ.

СИТУАЦІЯ в зоні проведення Операції об’єднаних сил залишається напруженою. Втім, військові відзначають зменшення кількості пострілів — за останні 7-10 днів вона значно знизилась. А на початку червня на фронті кілька днів взагалі панувала тиша. Як наслідок, бойових втрат із боку українських захисників у цей період не було. Проте є провокації, тож у будь-який момент може «вибухнути».

Уповноважена ВР із прав людини Людмила Денісова повідомила, що бойовики ухвалили рішення не випускати дітей старше 14 років, у яких немає паспорта громадянина України, РФ або закордонних паспортів цих країн чи «паспортів ДНР». «Дітей цього віку на блокпості «Оленівка» висаджують із батьками з автобусів і не випускають із тимчасово окупованої території Донецької області», — зазначила омбудсмен. Вона додала, що через ці дії бойовиків діти не зможуть своєчасно подавати документи для вступу до навчальних закладів.

Денісова звернулася до СММ ОБСЄ з проханням допомогти «окупованим» дітям у забезпеченні їх права на освіту і свободу пересування.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Тарифи тільки ростуть
Читати
I то гроші
Читати
Не в лідерах, але серед найуспішніших
Читати
Документи доведеться почекати
Читати
Нелегальна зброя калічить
Читати
Карантин планують послабити
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове