Архів
Вівторок,
8 червня 2021 року

№ 42 (19891)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Успіх полтавчанки

Веслування. Людмила Лузан із Полтавщини (на фото) виграла чотири медалі на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное в Познані (Польща): дві золоті, срібну і бронзову. Раніше ніхто з українських веслувальників не досягав такого результату! Полтавчанка на каное-одиночці здобула «золото» на олімпійській дистанції 500 та ще на 200 метрів. У парі з Анастасією Четвериковою виборола ще дві медалі: золоту в каное-двійці на дистанції 500 і бронзову — 200 метрів.

Українці завоювали ще дві нагороди. Олег Кухарик — Дмитро Даниленко мають «срібло» на байдарці-двійці на дистанції 500 метрів. А Марія Повх — «бронзу» на байдарці-одиночці на тій же дистанції.

Волейбол. Українські волейболісти перемогли збірну Словаччини в завершальному матчі групового етапу Золотої Євроліги. Для України це четверта перемога в чотирьох поєдинках Золотої Євроліги. «Синьо-жовті» ще 4 червня гарантували собі перше місце в групі «B» і достроково вийшли до Фіналу чотирьох.

Стрільба з лука. Збірна України зі стрільби з класичного лука виграла командне «срібло» на чемпіонаті Європи-2021, який триває в турецькій Анталії. «Синьо-жовтих» представляли Олексій Гунбін, Георгій Іваницький та Іван Кожохар. Це перша медаль України на чемпіонатах Європи за останні п’ять років.

В 1/8 фіналу українці пройшли Австрію (5:4), потім впоралися з Польщею (5:1). У півфіналі «синьо-жовті» в чотирьох раундах подолали Іспанію, однак у фіналі поступилися Нідерландам (3:5).

Нагадаємо, в загальному заліку нинішнього Євро зі стрільби з лука Україна ділить восьму позицію разом зі збірними Великої Британії та Естонії.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Обіцяють підвищення
Читати
Великий розпродаж в’язниць
Читати
Контроль за перевантаженнями посилиться
Читати
Прибрали невгодного
Читати
Планова меддопомога відновлюється
Читати
В депутатах
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове