Архів
Вівторок,
8 червня 2021 року

№ 42 (19891)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Ну і ну!

Набедуїнили...

Гервасій ЛЮШНЯ.

Лаври звитяжців щорічного ралі-рейду «Дакар» із врученням статуетки «Золотий бедуїн» могли б уперше в історії перегонів дістатись українцям. Але ні, не дістануться, хоча «досягнення» мужніх співвітчизників, слід гадати, теж десь офіційно зареєстроване.

НАШИМ поки що не знаменитим гонщикам із курортного міста на Чорному морі за гарячу Аравійську пустелю правив піщаний пляж прохолодного Скадовська.

Подробиці — від популярного у краї видання «Херсонці».

У ніч з першого на друге червня «за словами очевидців, такий собі громадянин Володимир Дудченко, що значиться директором Інституту рису НААН України, на власному автомобілі «Volkswagen-Amarok» у нетверезому стані влаштував у громадському місці ралі навперегін з автомобілем «Нaммer» жовтого кольору.

За щасливим збігом, у той час на узбережжі нікого не було, тому обійшлося без людських жертв. Як стверджують місцеві жителі, автівкам пощастило менше, і «Volkswagen» потребує тепер серйозного ремонту».

Більше повезло, подейкують, конкурентові пана Дудченка у невдатних нічних перегонах його інститутському заступникові з наукової роботи Василю Єропкіну. «Віжки» його «Нaммerа» виявилися більш надійними…

Цікаво, чи знають про нічну пригоду доктора економічних наук, свого члена-кореспондента пана Дудченка у Національній академії аграрних наук України і що думають із такого неординарного приводу керівники поважної установи? Чи їм зараз не до цього?..

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Обіцяють підвищення
Читати
Великий розпродаж в’язниць
Читати
Контроль за перевантаженнями посилиться
Читати
Прибрали невгодного
Читати
Планова меддопомога відновлюється
Читати
В депутатах
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове