Архів
П’ятниця,
28 травня 2021 року

№ 39 (19887)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Українки поцілили в «золото»

Микола МОТОРНИЙ.

Кульова стрільба. Жіноча збірна України завоювала золоті медалі на чемпіонаті Європи з кульової стрільби, який відбувається в Осієку (Хорватія).

У фіналі стрільби з пневматичного пістолета (дистанція — 10 метрів) українки перемогли команду Росії — 17:11. У складі нашої збірної виступали Олена Костевич, Поліна Колесникова і Юлія Коростильова.

Важка атлетика. Українка Каміла Конотоп стала чемпіонкою світу з важкої атлетики серед юніорів. У Ташкенті вона виграла «золото» у ваговій категорії до 55 кг. У ривку Камілі підкорилася вага 96, а в поштовху — 116 кг.

За результатами двоборства Конотоп взяла вагу 212 кг — це новий сумарний юніорський рекорд у категорії до 55 кг. Українка встановила його у віці 20 років і 62 дні. У квітні Каміла стала абсолютною чемпіонкою Європи на турнірі в Москві. Її сумарний результат — 208 кг.

Карате. Українська чоловіча збірна виборола «бронзу» чемпіонату Європи з карате у командному куміте, який фінішував у хорватському Поречі.

У перших сутичках українці подолали Кіпр (3:1) та Італію (3:1), а в третьому раунді програли Хорватії (2:3). У бронзовому фіналі наша збірна була сильніша за Францію (3:0).

Чоловіча команда виступала у такому складі: Різван Талібов, Валерій Чоботар, Андрій Заплітний, Станіслав Горуна, Ігор Лагунов, Андрій Торошанко і Костянтин Цимбал.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Зміна постачальника — безкоштовно
Читати
Земля під обліком. Буде
Читати
Iнструкція до розпродажу
Читати
Виборча епопея ще тягнеться
Читати
Доставлено нову партію вакцин
Читати
Тепер — легально?
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове