Архів
П’ятниця,
28 травня 2021 року

№ 39 (19887)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Точка зору

Не втратити свого шансу

Михайло ЧАПЛИГА,

політичний експерт.

У США йде війна з ЄС і з Китаєм. Китай постачальник, ЄС споживач. У США і Британії війна з Китаєм. США і Британія сьогодні в Європі будують стіну, нову санітарну «балто-чорноморську» дугу. Поки що відчепилися від нас і переключилися на поляків і балтійців, доручивши їм займатися нами...

ТРАНЗИТ «шовкового шляху» (це багатотрильйонний проєкт і на землі, і в космосі) може йти через Україну або Республіку Білорусь. Нас США і Британія помножили на нуль, і ми віддали свій транзит РБ. Білорусь озолотилася!

Тепер ставлять руками ЄС заслін на шляху через Республіку Білорусь. Розкішно! Саме час умити США та Британію і відкрити шлюз! І ми станемо європейським ельдорадо! Вітаємо ЄС, який своїми руками сьогодні закриває шлюз РБ, в який ЄС разом із Китаєм в обхід України вклали мільярди!

Якщо у влади є сміливість, саме час підтримати ЄС (ми ж теж єзуїти), показавши США і Британії інструмент для гри на роялі (ну хоч якась користь від Банкової). Немає порушень свободи! Всі на боротьбу з диктатурою! В Антарктиді знайшли нафту, і кривавому режиму пінгвінів залишилося недовго!

Всім начхати на ваші «високі цінності», якщо вони не номіновані в долари або євро. Пора заявити своє право на життя. Це наш шанс. Я сумніваюся, що ЄС поховає себе власними руками, але заохотити його в цьому потрібно! З єзуїтськими словами про боротьбу за демократію та «свободу цінностей»!

Даєш «шовковий шлях» знову через Україну!

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Зміна постачальника — безкоштовно
Читати
Земля під обліком. Буде
Читати
Iнструкція до розпродажу
Читати
Виборча епопея ще тягнеться
Читати
Доставлено нову партію вакцин
Читати
Тепер — легально?
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове