Архів
П’ятниця,
28 травня 2021 року

№ 39 (19887)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Василь Юрчишин, директор економічних програм Центру Разумкова.

Питання соціально-економічного розвитку, як засвідчують опитування, зазвичай серед ключових, що турбують українців. Були сподівання, що Глава держави через два роки свого президентства нарешті конкретно, а не у форматі гасел висловиться стосовно того, яку ж країну намагається побудувати нинішня влада. Однак сподівання вкотре виявилися марними.

 Ми не почули, як в умовах широких карантинних обмежень, втрати бізнесів, заробітних плат, доходів домогосподарств можна було допустити використання половини антикоронавірусного фонду на дороги.

Ми не почули жодного слова про нинішнє продовження депресивних тенденцій і застоїв в економіці, чи можна очікувати хоч якихось змін у промисловості, яка демонструє невпинну тенденцію до падіння (за І кв. на 2%).

Безсумнівно, чи не найбільшим викликом для суспільства є земельна реформа, нібито чи не найвагоміше досягнення сьогоднішньої владної команди. Але й донині фактично не функціонує профільне міністерство, а невідпрацьовані механізми непідготовленої аграрної реформи означають великі ризики для продовольчої безпеки і легко можуть «зірватись» у масові соціальні заворушення. Однак про це і не згадувалося.

І, на жаль, ми так і не почули хоча б натяку на те, що владна команда готова нести відповідальність за негаразди, спричинені її (без)діяльністю.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Зміна постачальника — безкоштовно
Читати
Земля під обліком. Буде
Читати
Iнструкція до розпродажу
Читати
Виборча епопея ще тягнеться
Читати
Доставлено нову партію вакцин
Читати
Тепер — легально?
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове