Архів
Вівторок,
25 травня 2021 року

№ 38 (19886)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Обережно: шахраї

«Фельдшер» ледь не вбив «вакциною»

Олена КОВАЛЕНКО.

Сумська область.

ДО ЯКИХ лише методів не вдаються шахраї, щоб заволодіти коштами довірливих пенсіонерів! Негідники не гребують нічим, наражаючи стареньких на небезпеку із загрозою їхньому життю.

У селі Озаричі Конотопського району у дім пенсіонерів прийшов невідомий і, назвавшись фельдшером, запропонував 79-річній жінці та її 85-літньому чоловікові вакцинуватися від COVID-19, оскільки вони перебувають у зоні ризику. Господарі погодились, відтак «фельдшер» зробив стареньким ін’єкції снодійним препаратом для тварин і почекав, поки ті заснуть. А далі заходився шукати гроші й цінні речі. Коли побачив, що бабуся оговталася, почав її бити й вимагати гроші. Зрештою, не знайшовши бажаного, прихопив із собою мобільний телефон і банківську картку. Втікаючи, підпалив веранду, аби приховати свій злочин та позбутися свідків.

Правоохоронці за годину розшукали зловмисника. За словами начальника Конотопського районного відділу поліції Сергія Забозлаєва, ним виявився раніше судимий 54-річний житель Конотопського району. З’ясували, що він готувався до злочину заздалегідь, у нього знайшли записи з даними потерпілих, пляшечки зі снодійним і шприци. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3-ю ст. 187-ї «розбій» Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до 12 років із конфіскацією майна. А обласне управління Нацполіції, що оприлюднило цю інформацію, застерігає довірливих громадян — будьте обачними!

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Доводять до банкрутства?
Читати
Відреставрують чи розкрадуть
Читати
Уже не депутат
Читати
Вакцинація: повзучий наступ
Читати
Під «ударом» третина українців
Читати
Результат утішний
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове