Архів
Вівторок,
25 травня 2021 року

№ 38 (19886)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Ну і ну!

Їм гарно і спокійно

Марія КРАМАР.

НАРОДНА депутатка від «Слуги народу» 31-річна Ольга Савченко прийшла на засідання Верховної Ради з елітною сумкою «Dior Caro Large», вартість якої в інтернет-магазині $4700, або 128 926 гривень. Аксесуар, яким похизувалася перед колегами народна обраниця, помітили та сфотографували журналісти сайту «Букви».

Як відомо, в Україні мінімальна зарплата сьогодні становить 6 тисяч гривень. Виходить, що «слуга народу» носить сумку за 21 мінімальну зарплату. Тим часом, згідно з даними декларації нардепки за 2019 рік, Ольга Савченко отримала 9600 грн соціальної допомоги! Як тут не згадати заяви урядовців про те, як ретельно вони «верифікують» отримувачів державних виплат. До знемоги працюють чиновники, вишукуючи фальшивих субсидіантів!

Можливо, скаже хтось, ця пані ще роки два тому страшенно бідувала. Аж ніяк. Ольга Савченко на позачергових парламентських виборах 2019-го, яка йшла 66-ю в списку партії «Слуга народу», на момент обрання була фізичною особою-підприємцем і аж ніяк не зводила «кінці з кінцями».

Днями Володимир Зеленський, котрий обіцяв народу кінець «епохи бідності», заявив на пресконференції, що «наприкінці другого року президентства я дуже гарно почуваюсь і розумію, що я роблю, куди йду...» Ольга Савченко, безперечно, теж.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Доводять до банкрутства?
Читати
Відреставрують чи розкрадуть
Читати
Уже не депутат
Читати
Вакцинація: повзучий наступ
Читати
Під «ударом» третина українців
Читати
Результат утішний
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове