Архів
Вівторок,
18 травня 2021 року

№ 36 (19884)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена  війна

Підступна хвороба

Михайло ВЕДМІДЬ.

ПРОТЯГОМ минулого тижня внаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець ЗСУ, ще одного бійця було поранено. Трагедія сталася у четвер, 13 травня. «Під час несення служби на позиції внаслідок снайперського обстрілу дістав кульове поранення, несумісне з життям, сержант Колесник Павло Сергійович, старший водій мотопіхотної роти», — повідомили у 58-й окремій мотопіхотній бригаді ім. гетьмана Івана Виговського. Колесник родом із села Нове Чернігівської області. Служив у бригаді з вересня 2019 року...

Тим часом на життя і здоров’я українських воїнів полює ще один ворог — підступний і невидимий. Як повідомила пресслужба Медичних сил ЗСУ, станом на 15 травня у Збройних силах України на COVID-19 хворіли 487 осіб, на ізоляції (у тому числі самоізоляції) перебували 109 військовослужбовців.

Напередодні, 14 травня, від наслідків хвороби померла ще одна людина. Загалом у ЗСУ за час пандемії зареєстровано 89 летальних випадків од ускладнень, викликаних цією гострою респіраторною хворобою. Всього одужали 24 435 чоловік.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Зворотний бік держрегулювання
Читати
Зміни
Читати
Кому компенсували найбільше
Читати
Ще є чим торгувати
Читати
Незабаром «перший мільйон»
Читати
Трагічні наслідки необережності
Читати
Автопром борсається
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове