Архів
П’ятниця,
7 травня 2021 року

№ 33 (19881)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Олімпійська писанка

Микола МОТОРНИЙ.

МАЙСТЕР-КЛАС під такою назвою відбувсь у Національному університеті імені Юрія Федьковича. У великодньо-олімпійському заході взяли участь юні спортсмени Буковини.

Школярам запропонували розповісти мовою творчості про спорт, про олімпійські та загальнолюдські цінності, такі, як гуманізм, любов до Батьківщини, знання народних традицій та звичаїв, відданість рідному краю.

Під час майстер-класу підлітки дізналися секрети писанкового розпису, дехто виявив неабиякі здібності до писанкарства. Всі учасники заходу отримали подарунки од відділення НОК України в Чернівецькій області.

Художня гімнастика. Юніорська збірна України з художньої гімнастики відзначилася трьома бронзовими нагородами на міжнародному турнірі «Кубок Ірини-2021» у столиці Польщі. Українська команда була третьою за підсумками багатоборства, а потім додала комплекти бронзових медалей у фіналах групових вправ — з п’ятьма м’ячами та п’ятьма стрічками.

Футбол. Дирекція з проведення футбольного Кубка України визначила час початку вирішального поєдинку за національний трофей. Матч на тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича між київським «Динамо» та луганською «Зорею» розпочнеться 13 травня о 19.00. У півфіналі національного Кубка кияни перемогли «Агробізнес» з Волочиська (3:0), а луганці в серії 11-метрових здолали «Олександрію» (4:3, ігровий час — 1:1).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Платити по-новому
Читати
Не дістанься ж ти нікому
Читати
Нарешті вдома
Читати
Наближаємося до мільйона
Читати
Повернули добре ім’я
Читати
Міністерству — кошти на роботу
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове