Архів
П’ятниця,
7 травня 2021 року

№ 33 (19881)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Тиші так і не було

Михайло ВЕДМІДЬ.

НІ «ПОВНОГО і всеосяжного», ні навіть «пасхального» припинення вогню досягти так і не вдалося. Про це, серед іншого, в середу, 5 травня, Володимир Зеленський у телефонній розмові поінформував співголову Групи підтримки України в Сенаті США Роберта Портмана. Водночас він зазначив, що є певні позитивні зміни, менше снайперського вогню, а тому менше жертв за останні дні.

Та неначе зурочив. Якщо за перші чотири дні травня на Донбасі був поранений один український захисник, то вже на п’ятий день, коли відбулася розмова, кількість обстрілів противника зросла до «рекордних» 19, внаслідок чого ще двоє оборонців України дістали поранення. Неначе хтось сидів і підслуховував…

А напередодні, 4 травня, о 23:30 російсько-терористичні війська обстріляли м. Красногорівку, що на Донеччині. Пошкоджено лікарню, сусідні будівлі й автомобіль «швидкої допомоги». В лікарні під час обстрілу перебували 45 цивільних мешканців, які проходили стаціонарне лікування. На щастя, ніхто не постраждав. Правоохоронці кваліфікували подію як терористичний акт.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Платити по-новому
Читати
Не дістанься ж ти нікому
Читати
Нарешті вдома
Читати
Наближаємося до мільйона
Читати
Повернули добре ім’я
Читати
Міністерству — кошти на роботу
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове