Архів
П’ятниця,
23 квітня 2021 року

№ 30 (19878)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Футбол

Кубок героїв АТО

Микола МОТОРНИЙ.

ВІДБУЛОСЬ відкриття групового етапу вже 7-го сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО. Цього року змагатимуться 98 команд ветеранів російсько-української війни. Вони гратимуть щотижня з 10 квітня по 2 жовтня в сорока двох містах. Це понад 1000 матчів за сезон великого футболу та спортивна реабілітація для понад 3000 захисників України.

У зв’язку з карантинними заходами учасники турніру здали тести на COVID-19, матчі відбуваються з дотриманням усіх вимог та обмежень.

Незважаючи на те, що за сім років проведення цих змагань жодної системної допомоги від держави чи Української асоціації футболу не було, Федерація футболу учасників АТО проводить їх на високому рівні. Цей чемпіонат є наймасштабнішим за кількістю залучених до нього ветеранів російсько-української війни.

До фінальної частини турніру вийдуть по чотири найкращі команди з шести дивізіонів. Вирішальні матчі відбудуться 3-14 жовтня в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Головний трофей — Кубок Героїв АТО — розіграють у фінальному матчі 14 жовтня, у День захисника України.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Субсидіантів «просіюватимуть» ретельніше
Читати
Призов резервістів — без мобілізації
Читати
Травень — час відпочивати. Але обережно
Читати
Невтішна статистика
Читати
Смертність від коронавірусу має знизитися
Читати
На морі без моря
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове