Архів
Вівторок,
20 квітня 2021 року

№ 29 (19877)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Хотіли їсти жирно...

Олександр
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

м. Одеса.

ДВОЄ чоловіків 40 і 45 років організували в одеській квартирі мініцех з виготовлення фальшивих купюр. Підроблені гроші номіналом 500 гривень зловмисники зберігали там же і збували за пів ціни.

Як повідомили в поліції, 40-річний аферист був раніше судимий за аналогічний злочин, старший співучасник притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство і крадіжку. За місцем проживання шахраїв провели обшук, де поліцейські вилучили сфальшовані гроші, їх макети, багатофунк-ціональний принтер, ультрафіолетовий детектор, фарбу та інше приладдя, що використовувалося аферистами. Речові докази правоохоронці направили на експертизу.

Обох підозрюваних затримано в порядку статті 199-ї ч.2-ї (виготовлення і зберігання з метою збуту, а також збут підроблених грошей, вчинені за попередньою змовою) Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Пригадалися слова Григорія Савича Сковороди, зображення якого є на 500-гривневій купюрі. Він казав: «Світ ловив мене, та не спіймав». А ось ці двоє, що, використовуючи його портрет, бажали «їсти жирно й пити солодко», таки упіймалися.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Чекати підвищення зарплати чи звільнення?
Читати
Не стратегічні, то й продамо
Читати
Які очільники, такі і результати
Читати
Але за мову боремось!
Читати
Святкувати по-особливому
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове