Архів
Вівторок,
20 квітня 2021 року

№ 29 (19877)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • У години дозвілля

Швидкість на віражах

Леонід ЛОГВИНЕНКО.

Харківська область.

У МІСЦИНІ, порізаній ярками та байраками, з крутими пагорбами в селі Наталине, що є центром громади у Красноградському районі, відбувся турнір з мотокросу «Кубок Героя України Івана Михайловича Гулого». На традиційні змагання, присвячені пам’яті цього видатного землероба, справжнього господаря, вже вп’яте прибули спортсмени з різних куточків України та чимало вболівальників.

Спробувати свої сили у змаганнях захотіли більше сотні учасників зі Знам’янського району Кіровоградщини, сусідньої Полтавщини, Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Краматорська, Кропивницького, Кременчука, із Сумщини.

Організатором і спонсором змагань є приватне аграрно-орендне підприємство «Промінь», яким до останнього дня життя керував Іван Гулий, та Благодійний фонд його імені, заснований онуком славетного аграрія Євгеном Третяковим.

— Спортсмени вже знають про наші змагання, приїздять на них залюбки. Ми вдосконалюємо організацію турніру, готуємо складну, цікаву для професіоналів трасу без шкоди для довкілля, намагаємося створити атмосферу спортивного свята. Вболівальники із задоволенням спостерігають за напруженою та видовищною боротьбою. В селі мотоцикл — шанований і улюблений вид транспорту. Потужні сучасні двоколісні машини у вправних руках не можуть не викликати захоплення, — переконаний пан Євген.

Після нагородження хлопців і дівчат, які змагалися в різних класах мотоциклів, усі зібралися разом із місцевими біля величезного казана, щоб посмакувати козацьким кулешем із запахом димку.

Коли ж спортсмени роз’їхалися, механізатори вийшли в поле сіяти ранні зернові. Бо навесні кожний день — золотий.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Чекати підвищення зарплати чи звільнення?
Читати
Не стратегічні, то й продамо
Читати
Які очільники, такі і результати
Читати
Але за мову боремось!
Читати
Святкувати по-особливому
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове