Архів
Вівторок,
20 квітня 2021 року

№ 29 (19877)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я

Пост здоров’я

Cторінку підготував
Микола ЮРЧИШИН.


Версія для друку          До списку статтей

Шість правил щасливого життя

Надія М’ЯСТКІВСЬКА,

психолог.

1. Будьте вдячні за те, що маєте. Людям притаманна погана звичка завжди бажати більше й більше. Знайте — те, що дане, призначене саме вам, причому у потрібній кількості. Те, чого у вас нема, вам і не потрібне.

2. Не порівнюйте свій життєвий шлях з іншими. Порівняння краде у вас радість і щастя. Ваш шлях унікальний, спеціально створений Всесвітом для вас. Те, що хтось обігнав вас у чомусь, не означає, що ви відстали чи зазнали невдачі. Просто зараз не ваш час.

3. Пам’ятайте: життя є дар, а не особистий інструмент для руху. У двері, які зачиняються перед вами, не потрібно ломитися. Кожна проблема, що виникає, покликана навчити чогось. Кожний біль — це можливість для подолання.

4. Завжди будьте самим собою, цілісною натурою. Не розмінюйтеся на дрібниці. Намагання бути у своєму якнайліпшому фізичному, емоційному та духовному стані — найефективніший спосіб нести добро у світ і в життя оточуючих.

5. Зміни — це те, з чим потрібно змиритися. Ніхто й ніколи не залишається незмінним. Збагніть і прийміть це. Ми постійно вчимося, ростемо і формуємося, щоб досягти оптимального варіанта розвитку особистості.

6. Не тримайтеся минулого. Не носіть каменя за пазухою. Однак ви не мусите дарувати комусь своє пробачення, аби рухатися далі. І не мусите вимагати перепрошення на свою адресу, аби досягти внутрішнього спокою. Вам просто потрібно засвоїти уроки, які вам дали явно чи підсвідомо.

Аналізуйте, вчіться, розвивайтеся...

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове