Архів
П’ятниця,
16 квітня 2021 року

№ 28 (19876)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Футбольна збірна зберегла позицію

Микола МОТОРНИЙ.

Пауерліфтинг. Збірна міста Києва здобула командну перемогу на чемпіонаті України з пауерліфтингу (жим лежачи). Спортсмени зайняли перше командне місце в абсолютній першості. Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали: Микита Івашкін (вагова категорія до 83 кг), Володимир Беттяр (вага до 105 кг) установив національний рекорд у жимі лежачи, піднявши 345 кг, Віктор Лесковець (вага до 120 кг), Юрій Ковальчук (вага понад 120 кг). Срібним призером став Андрій Кримов (вага до 105 кг).

Футбол. Збірна України зберегла 24-те місце в оновленому рейтингу Міжнародної федерації футболу (ФІФА). Після нічиїх із Францією, Фінляндією та Казахстаном у матчах відбору на чемпіонат світу українці втратили шість очок, але змогли втримати свої позиції, маючи в активі 1521 бал. Серед представників УЄФА наша національна команда йде 16-ю. Суперники збірної України у фінальному турнірі Євро-2020 посідають такі місця: Нідерланди — 14-те, Австрія — 23-тє, Північна Македонія — 65-те.

Очолюють рейтинг Бельгія, Франція, Бразилія. Наступні у десятку найкращих — Англія, Португалія, Іспанія, Аргентина, Уругвай, Мексика, Італія.

НОК України. У Кременчуці на Полтавщині обласне відділення Національного олімпійського комітету України провело міський етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я — спортивна сім’я».

Діти разом із батьками брали участь у цікавих спортивних естафетах. За підсумками змагань перемогу серед команд з дівчатками святкувала родина Письменних, а найкращою у змаганнях команд із хлопчиками стала родина Косовських. Переможці та призери одержали приємні подарунки від Національного олімпійського комітету України.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Субсидійне коло звузили
Читати
Крапку в довиборах ще не поставлено
Читати
Операція «Iнтернетизація»
Читати
Горить-палає...
Читати
На бізнес чинять тиск
Читати
«Витримали» стрибок
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове