Архів
П’ятниця,
9 квітня 2021 року

№ 26 (19874)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

«Слуги» не за Україну

Олександр
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

м. Одеса.

Одеська райрада на підтримку заяви партії Шарія проголосувала за встановлення пам’ятника загиблим 2 травня 2014 року в Будинку профспілок на Куликовому полі.

ЯК ВІДОМО, ця трагічна подія дуже неоднозначно сприймається суспільством. Тоді в Одесі за досі достеменно не встановлених обставин у пожежі загинули прихильники «руского міра», котрі закликали Путіна «ввєсті войска». У нинішній тривожній ситуації через загрозу початку повномасштабної війни інакше як провокацією це «вшанування пам’яті» не назвеш.

На відеозаписі сесії видно, що звернення (або запит) підтримують усі присутні депутати, крім представників «Євросолідарності», які полишили зал засідань, а голова ради Віталій Барвіненко оголошує, що рішення прийнято «одноголосно». Пізніше, пояснюючи громадськості цей однозначно ганебний для України факт, Барвіненко заявив, що у зверненні депутата від партії Шарія Олександра Черноіваненка йшлося тільки про створення робочої групи, яка займеться «розробкою пропозицій щодо вшанування пам’яті жертв трагедії». Однак до цього депутатам роздали інший текст, де прямо говорилося про необхідність встановлення пам’ятника саме «куліковцам». Його й зачитував на сесії Черноіваненко.

З партією Шарія все зрозуміло — це її тверда й послідовна політична позиція, і поки ця партія буде в рамках закону, вона нищитиме Україну. Та ось чому ж одеські «слуги народу» голосували за відверто антиукраїнський документ? Адже 2 травня 2014 року Одеса була за крок до відокремлення від України. Не знали про це наші «слуги»? Чи «какая разніца»?!

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Лікувати більше ніде
Читати
Знову обіцяють
Читати
Спиртозаводи розійшлися по руках
Читати
Накопичувальна система — вже цього року
Читати
Велике... крадівництво?
Читати
Ув’язнені державою-агресором
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове