Архів
П’ятниця,
9 квітня 2021 року

№ 26 (19874)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Сергій Марченко, бізнесмен, громадський діяч.

РНБО не може підміняти судів. Якщо людина обвинувачується у злочині, обставини мають бути досліджені, а звинувачення мають бути доведеними. Не можна просто ткнути в людину пальцем і сказати: «Ти розбійник!» Це не правосуддя, це абсолютна монархія.

Санкції РНБО не можуть підміняти кримінальної відповідальності за злочини. Якщо Медведчук фінансує терористів і є ворожим агентом, то які до дідька санкції? Він має сидіти у в’язниці!

РНБО — це Рада національної безпеки і оборони. Це не податкова і не митниця. Це орган, який має забезпечувати передусім оборону країни. І коли на кордонах російські танки, НАТО та США приводять свої війська у повну бойову готовність, а Президент України проводить засідання РНБО з приводу контрабанди, мені хочеться запитати: «Санкції проти контрабандистів — це план захисту від російської агресії? Правда?»

Зеленський — зло, бо він руйнує інституції. Незаконний розпуск Верховної Ради у 2019-му. Незаконне формування уряду Президентом, а не Радою. Рейдерство Нацбанку. Незаконний розгром та параліч Конституційного Суду. Постійні атаки на НАБУ, НАЗК. Тепер — знищення РНБО як органу національної безпеки та перетворення його на інструмент побудови абсолютної монархії Зеленського.

Зі злом потрібно боротися. Кожен, хто лишається осторонь, його підтримує.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Лікувати більше ніде
Читати
Знову обіцяють
Читати
Спиртозаводи розійшлися по руках
Читати
Накопичувальна система — вже цього року
Читати
Велике... крадівництво?
Читати
Ув’язнені державою-агресором
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове