Архів
П’ятниця,
9 квітня 2021 року

№ 26 (19874)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Чим не безголів’я?

Микола ЮРЧИШИН.

Щоб зробити якусь важливу справу, треба, як кажуть, сім разів відміряти, а один — відрізати. Цю народну мудрість, на жаль, аж ніяк не сповідує керівництво акціонерного товариства «Укрпошта». Про що свідчать хоча б такі листи та телефонні дзвінки до редакції.

«ПОНАД пів століття передплачую «Сільські вісті» і добре пам’ятаю, як колись нашу вулицю Наливайка обслуговувало кілька листонош, котрі доставляли газети та журнали точнісінько в день їх виходу, — пише Іван Іванович Кузьменчук із Переяслава-Хмельницького Київської області. — Тепер же в так званій реформованій Українській пошті панує хаос, а точніше, безголів’я. Оце сталося, що наша листоноша захворіла, а замінити нікому — решту поштарок поскорочували. Вже три тижні передплатникам не приносять газет. А якщо тій же листоноші треба буде піти у відпустку, що тоді? Чекайте, люди добрі, цілий місяць, поки вона вийде на роботу. Ось на чому вирішили зекономити чиновники Укрпошти, встановивши собі захмарні зарплати, а рядові працівниці за мізерні копійки мають за них віддуватися».

Через хворобу листоноші вже два тижні не одержує «Сільських вістей» Василь Васильович Калінін із провулка Людмили Борисової, що в місті Кам’янка Черкаської області. Нема підмінних листонош, і край.

Гнівного листа написав наш постійний передплатник із Матіясового Березанського району Миколаївщини Віталій Петрович Шпильчин. «Уже третій тиждень не привозять до нашого села кореспонденцію, бо в райцентрі через мізерну зарплатню розрахувався водій, що доставляв пошту, а іншого знайти не можуть. Це називається: «Злізайте, дядьку, приїхали». Ось до чого довів поштове відомство багатій Ігор Смілянський! Де наша влада, уряд? Укрпошта — це стратегічний об’єкт, який завжди має бути під контролем держави».

Отож, Ігорю Юхимовичу, знову дістали чергову порцію «горіхів» від наших читачів. До голосу людей треба прислухатись і як слід реагувати на недоліки у своєму розгалуженому господарстві.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове