Архів
П’ятниця,
2 квітня 2021 року

№ 24 (19872)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Залишаються тільки надії

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. Національна збірна України з футболу втретє зіграла внічию у кваліфікації чемпіонату світу-2022. Команда Андрія Шевченка на НСК «Олімпійський» у Києві не втримала перемоги над збірною Казахстану — 1:1.

«Синьо-жовті» відкрили рахунок на 20-й хвилині завдяки голу Романа Яремчука. Після перерви паритет відновив Серікжан Мужиков (59).

В іншому поєдинку групи «D» у Сараєво збірна Боснії і Герцеговини програла чинним чемпіонам світу футболістам Франції — 0:1. Турнірне становище: Франція — 7 очок (після трьох ігор), Україна — 3 (три), Фінляндія — 2 (дві), Боснія і Герцеговина — 1 (дві), Казахстан — 1 (дві). Наступні матчі наша збірна зіграє 1 вересня з командою Казахстану на виїзді та 4 вересня на столичному НСК «Олімпійський» проти збірної Франції. Відбірковий турнір ЧС-2022 «синьо-жовті» завершать поєдинками у Фінляндії (9 жовтня) та з Боснією і Герцеговиною (12 жовтня вдома, 16 листопада в гостях).

Фехтування. Чоловіча збірна України з фехтування на шпагах стала срібним призером етапу Кубка світу в Казані (РФ). У фіналі збірна України поступилась Італії. У складі команди виступали Богдан Нікішин, Роман Свічкар, Анатолій Герей та Ігор Рейзлін.

У підсумку до «золота» Ігоря Рейзліна в особистих змаганнях додалося командне «срібло», а разом із ним і командна путівка на Ігри у Токіо-2020.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Викрутили руки
Читати
Пташиний Армагеддон
Читати
Доточили з поли рукави
Читати
Строковиків поменшає
Читати
Роздадуть по 8 тисяч
Читати
Смертельний антирекорд
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове