Архів
П’ятниця,
2 квітня 2021 року

№ 24 (19872)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«Раніше автобуси з Києва та Миронівки до нашого села ходили тричі на день, затим двічі, потім раз на тиждень, а тепер їх узагалі скасували. Не розуміємо, в чому причина і чим нам тепер добиратися».

Т. І. СОЛОДЖУК.

с. Малий Букрин

Обухівського району

Київської області.

 

По відповідь на лист читача редакція звернулася до управління пасажирських перевезень Київської облдержадміністрації. Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Артем Васильович ЧАБАН запевнив, що міжміський автобусний маршрут загального користування сполученням Великий Букрин — Київ АС «Поділ» буде внесено до плану перевірок з метою підтвердження фактів, викладених у зверненні, та вжиття відповідних заходів.

 

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води

Ольга ОСИПЕНКО.

с. Мліїв Черкаського району

Черкаської області.

МОЖНА чимало написати про життєвий, людський авторитет Галини Олександрівни Артеменко. У неї все це було у величезному обмірі. І залишається. Підкреслю лише такий промовистий факт: 24 роки ця скромна і мудра жінка очолювала жіночу раду району і відвідала не раз всі села Городищенського району. Побувала в багатьох неблагополучних сім’ях, де для кожного знайшла своє переконливе слово, щоб допомогти жінці-матері, чоловікові, родині, дітям.

Життя Галини Олександрівни невіддільне від її чоловіка Миколи Михайловича — доктора економічних наук, академіка, лауреата Державної премії імені Т. Шевченка. Галина Олександрівна завше підтримувала чоловіка й допомагала йому в усіх добрих справах. Вона стала його надійною життєвою опорою, помічницею, порадницею, справжньою Берегинею родини.

Нинішньої весни Галині Олександрівні Артеменко зозуля накувала 95 років. І з нагоди цієї значущої дати хочеться побажати їй доброго здоров’я, душевного спокою та людського тепла від сущих на землі.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове