Архів
Вівторок,
30 березня 2021 року

№ 23 (19871)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Квітень
  Версія для друку          На головну
  • Пригода

Захотілося феєрверка

Віктор ЗЕЛЕНЮК.

Вінницька область.

У СЕЛИЩІ Томашпіль на Вінниччині під час святкування дня народження один із гостей був дуже незадоволений тим, що на свято ніхто не здогадався привезти феєрверки.

Тож він пішов до свого автомобіля, повернувся з… автоматом і почав «салютувати» в повітря. В результаті цього було пошкоджено високовольтний електричний кабель, і частина населеного пункту залишилася без світла.

Любитель салютів втік з місця інциденту. Але поліція оголосила план перехоплення «Сирена» із залученням підрозділу КОРД, і незабаром зловмисника знайшли за 120 кілометрів од Томашполя.

Затриманим виявився 35-річний житель Вінниці, який працює комерційним директором одного з молокозаводів області. Крім автомата, на томашпільського стрільця зареєстровані карабін ФОРТ-202, гумостріл ФОРТ-12Р і рушниця ІЖ-27.

На місці стрілянини знайшли понад 20 гільз. Затриманому оголошено про підозру в учиненні злочину, передбаченого ч. 4-ю ст. 296-ї Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї), який карається ув’язненням терміном до семи років.

Нагадаємо, після 2014 року в багатьох великих містах України, в тому числі й у Вінницькій області, було запроваджено заборону на використання феєрверків. Проте піротехніку продовжують застосовувати.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Ціни різні
Читати
Хвали мене, губонько, бо тебе роздеру
Читати
Які ж вибори без резонансу
Читати
Чи дочекаються гірники заробленого?
Читати
Компенсація зросте
Читати
Телефонні мінери не вгамовуються
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове