Архів
Вівторок,
30 березня 2021 року

№ 23 (19871)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Квітень
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Стартував Олімпійський вогонь

Микола МОТОРНИЙ.

Олімпіада-2021. У японській Фукусімі відбувся старт естафети олімпійського вогню. Першим факелоносцем стала жіноча команда Японії з футболу, яка здобула «золото» чемпіонату світу 2011 року. Вогонь продовжить свій шлях країною, відвідавши 859 муніципалітетів, і через 121 день запалає на головному стадіоні Японії. Літня Олімпіада в Токіо стартує 23 липня і триватиме по 8 серпня. Головні Ігри чотириріччя мали відбутися торік, але через пандемію їх відстрочили. Ця Олімпіада стане першою в історії, на якій не буде іноземних глядачів.

Спорттовариство «Динамо». Черкаська обласна організація ФСТ «Динамо» України за підтримки обласного відділення НОК України розпочала «Спартакіаду-2021» серед правоохоронних органів та відомств області. Першими відбулися змагання з настільного тенісу на базі Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. У загальнокомандному заліку їх переможцем став колектив обласного Управління поліції охорони, «срібло» здобуло обласне Головне управління державної фіскальної служби, третє місце посіли місцеві працівники державної служби з надзвичайних ситуацій.

Футбол. Чемпіонат світу-2022. Відбірковий турнір. Європа. Група «D». Україна — Фінляндія — 1:1, Казахстан — Франція — 0:2.

У матчі другого туру групи «D» європейського кваліфікаційного раунду відбору до чемпіонату світу-2022 з футболу збірна України приймала Фінляндію. Тільки в середині першого тайму українцям вдалося створити небезпечний момент — після передачі Малиновського Зубков головою пробив повз ворота. А на 80-й хвилині зіграла заміна Шевченка: після передачі Караваєва дебютний гол у збірній забив натуралізований Мораєс. На 88-й хвилині Забарний та Миколенко «привезли» пенальті у свої ворота та вилучення. Пуккі переграв Бущана. У підсумку — 1:1.

В іншому поєдинку групи «D» збірна Казахстану програла чинним чемпіонам світу — футболістам Франції, 0:2. Турнірне становище: Франція — 4 очки (після двох ігор), Фінляндія — 2, Україна — 2, Боснія і Герцеговина — 1, Казахстан — 0.

Наступний матч у кваліфікації світової першості збірна України зіграє 31 березня на НСК «Олімпійський» проти команди Казахстану.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Ціни різні
Читати
Хвали мене, губонько, бо тебе роздеру
Читати
Які ж вибори без резонансу
Читати
Чи дочекаються гірники заробленого?
Читати
Компенсація зросте
Читати
Телефонні мінери не вгамовуються
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове