Архів
Вівторок,
30 березня 2021 року

№ 23 (19871)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Квітень
  Версія для друку          На головну
  • Отакої!

Підкоп під ріллю

Микола ЯСЕНЬ.

Дніпропетровська область.

ЯК ВІДОМО, новоутворені територіальні громади формують власні підрозділи поліцейських офіцерів. І у Дніпропетровській області, треба сказати, вони засвідчують пильність і ретельність.

Нещодавно страж правопорядку присамарської Богданівської ОТГ Ігор Качалов, об’їжджаючи ввірену йому територію, у чистому полі раптом угледів свіжовириту траншею майже сто метрів завдовжки. Вона з’явилася просто на оранці, підготовленій до весняної сівби, поблизу села Мерцалівка. Поліцейський почав досліджувати, що воно таке. В траншеї лежала труба, під’єднана до іншої, яка виходила з-під землі. Звідки остання тяглася, було незрозуміло.

Ігор Качалов викликав слідчо-оперативну групу. Не вгадаєте, чим ця несподівана «новобудова» виявилася! Таємно прокладеним з боку міста Тернівка трубопроводом, котрий на завершальному етапі просто не встигли пригорнути і сховати від небажаних очей. А подавалися по трубі у родючий степ… нечистоти тернівського «мегаполісу». Не інакше, щоб позбуватись їх, зайве не витрачаючись, бо сьогодні утилізація коштує недешево. Є версія, що гроші з місцевого бюджету, призначені на ліквідацію нечистот, списувались би, як кажуть, по повній програмі. А там кінці в землю, і лови потім по степу смердючі пахощі!

Тернівське міське відділення поліції, задокументувавши факт безпрецедентного забруднення земель сільськогосподарського призначення, розпочало досудове розслідування. Губителів чорнозему вже виявили. Правоохоронці запевняють, що доказів мають достатньо, аби «винахідники» за своє «ноу-хау» одержали все, що годиться.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Ціни різні
Читати
Хвали мене, губонько, бо тебе роздеру
Читати
Які ж вибори без резонансу
Читати
Чи дочекаються гірники заробленого?
Читати
Компенсація зросте
Читати
Телефонні мінери не вгамовуються
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове