Архів
П’ятниця,
19 березня 2021 року

№ 20 (19868)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Отримали заслужені відзнаки

Микола МОТОРНИЙ.

НОК України. За підсумками виступів представників Донецької області на всеукраїнських і міжнародних змаганнях визначено найкращих спортсменів та тренерів лютого.

Серед олімпійців спортсменом лютого Донеччини визнаний Олександр Хоцянівський — заслужений майстер спорту України з вільної боротьби, срібний призер XXIV Київського міжнародного турніру, присвяченого видатним українським борцям і тренерам. Лауреат свою спортивну кар’єру розпочав у селищі Андріївка (нині — Волноваський район), а сьогодні представляє місто Маріуполь. Звання тренера місяця отримав його наставник Ігор Гаманілов.

Майстер спорту України із сумо, володарка «золота» чемпіонату України серед молоді до 21 і 23 років із міста Бахмут Єлизавета Моренко разом зі своїм тренером Олегом Ревою відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

Переможцями номінацій «Найкращий спортсмен» і «Найкращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю стали: заслужені майстри спорту України зі спортивних танців на візках, переможці чемпіонату України Сніжана і Володимир Керничні та їхній тренер Олена Харченко з міста Слов’янськ.

Футбол. Чемпіонат світу-2022. Виконком Української асоціації футболу ухвалив рішення щодо місця проведення домашніх матчів збірної України у кваліфікаційному турнірі. Поєдинки з Фінляндією 28 березня і Казахстаном 31 березня перенесені зі Львова до Києва, на НСК «Олімпійський». Обидві зустрічі розпочнуться о 21.45.

Стартовий матч кваліфікації чемпіонату світу підопічні Андрія Шевченка проведуть 24 березня в гостях проти збірної Франції (21.45).

Відбірковий матч ЧС-2022 Фінляндія — Україна заплановано провести 9 жовтня поточного року на Олімпійському стадіоні в Гельсінкі.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Чим нижчі доходи, тим вищі тарифи
Читати
Які ціни, така й субсидія
Читати
ДПА не буде
Читати
Молока дедалі менше
Читати
Весна іде, карантин несе
Читати
Б’є — значить, під суд
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове