Архів
П’ятниця,
26 лютого 2021 року

№ 15 (19863)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Теракт

Михайло ВЕДМІДЬ.

ЗАГОСТРЕННЯ ситуації на фронті триває. У вівторок, 23 лютого, бойовики наче з ланцюга зірвалися — 20 разів відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил. Унаслідок ворожих обстрілів того дня один військовослужбовець ЗСУ загинув, іще двоє були поранені. Загалом за перші три дні тижня українські захисники втратили двох бійців загиблими і шістьох пораненими.

Від вогневого свавілля збройних формувань РФ страждає і мирне населення. 23 лютого вони відкрили вогонь по Хутору Вільному, що на Луганщині. Одна з мін вибухнула на подвір’ї чоловіка 1947 року народження, внаслідок чого він дістав важкі множинні поранення. У повідомленні пресслужби штабу ООС зазначається, що першу допомогу постраждалому надали військові медики, після чого його доправили до лікувального закладу. Проте врятувати життя чоловіку медикам не вдалося.

У штабі ООС наголосили, що зібрані матеріали будуть спрямовані до слідчого відділу СБУ міста Сєверодонецьк для вирішення питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2-ю ст. 258-ї КК України, — «Терористичний акт».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Зворотний бік рекордів
Читати
До війська
Читати
Вакцинація таки розпочалася
Читати
Надбавку відстрочено
Читати
Казав пан...
Читати
Як не у двері, то у вікно
Читати
Заради «окремого» працевлаштування
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове